Over ons

Traditie is waar wij trots op zijn. Al meer dan 65 jaar maakt de “familie met de groene vingers” Limburgers blij met een grote variëteit aan tuinplanten, fruitplanten en groenten planten. Bij tuincentrum Verhaag zijn we traditie getrouw, dit komt tot uiting in de kwaliteit en creativiteit van ons uitgebreide tuincentrum met grote oppervlakte aan kwekerij en inloopkassen. Met Tuincentrum Verhaag kunt u rekenen op tuinieren op zijn best…

Oprichting kwekerij Verhaag

Kwekerij Verhaag is gestart door Piet Verhaag in 1958. In eerste instantie werden alleen groenten planten gekweekt zoals koolplanten, aardbeiplanten, preiplanten, augurkenplanten en dergelijken.

1958
1974

Uitbreiding met de tuinderskas

In 1974 werd er door Piet Verhaag een tuinderskas gebouwd. Zodoende begon kwekerij Verhaag te groeien met de introductie van een uitgebreid assortiment aan sier- en tuinplanten voor in de tuin en op het terras.

Overname zoon Huub

In 1989 heeft zoon Huub het bedrijf overgenomen en heeft de kassen uitgebreid met meer dan 3000 M2 voor inloop van klanten. Daarnaast heeft Huub Verhaag het assortiment vergroot met de introductie van allerlei soorten kuipplanten.

1989
2010 -HEDEN

Uitbreiding tuincentrum

De geschiedenis van het huidige tuincentrum begon in 2010, naast de kwekerij is er toen besloten om uit te breiden naar Tuincentrum Verhaag. kwam er de laatste kas bij voor verkoop van alle huidige producten. Er kwamen extra producten bij zoals heesters, vaste planten en een heel groot assortiment keramieken bloempotten. Ook is er een groot assortiment Terrazzo bloempotten bijgekomen.